Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα
BOOTH NUMBER: Γ Όροφος - Γ7
  • Εταιρεία: Dimitris Zelios
  • Website: https://www.dimitriszelios.gr/
  • Email: design@zelios.gr
  • Τηλέφωνο: 26340 45056
  • Τοποθεσία: 11ο Χλμ. Ε.Ο. Αντιρρίου - Μεσολογγίου
  • Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ζέλιος Δημήτρης
  • Θέση: Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Furnituremade for you
 

Από τη Καλαβρούζα Ναυπακτίας ο σχεδιασμός, η κατασκευή και οι εμπνεύσεις του ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Αρχή του είναι η πρόκληση. Προκαλώντας πρώτα απ’ όλα τον εαυτό του να σχεδιάζει αντικείμενα που αρχικά δείχνουν ότι δεν μπορούν να κατασκευαστούν, ξεπερνώντας κάθε φορά τα όρια βρίσκοντας λύσεις και εφαρμόζοντας καινοτομίες. Από μικρός έδειξε το πάθος του στον σχεδιαστικό και κατασκευαστικό τομέα. Πριν ακόμα αποκτήσει τον τίτλο του αρχιτέκτονα από το πανεπιστήμιο De Montfort της Αγγλίας είχε κιόλας σχεδιάσει το πρώτο του project. Ακολουθώντας στη συνέχεια ακόμη μεγαλύτερα projects που με μεγάλη επιτυχία παρέδωσε.

Ο Δημήτρης Β. Ζέλιος γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά και μετανάστευσε στην Ελλάδα σε νεαρή ηλικία, όταν η οικογένειά του αποφάσισε να επιστρέψει στις ελληνικές ρίζες της. Από μικρή ηλικία ο Δημήτρης έδειξε το ενδιαφέρον του στον σχεδιασμό και την κατασκευή όπου και ασχολήθηκε με πάθος. Καθώς μεγάλωνε, έγινε πιο ενεργός μπαίνοντας στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής τζακιών, Θερμοζέλ Α.Ε., η οποία σχεδιάζει και κάνει όλες τις μορφές τζακιών και είδη μπάρμπεκιου.

Με τη φλόγα όλο και να μεγαλώνει για το σχεδιασμό και την κατασκευή, ο Δημήτρης αποφάσισε στα 18 να κάνει αυτό που αγαπάει επάγγελμα, σπουδάζοντας αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο De Montfort στο Leicester Αγγλίας, όπου απέκτησε τίτλους Προπτυχιακού αλλά και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Αρχιτεκτονική. Αυτό το 5ετές πρόγραμμα του επέτρεψε όχι μόνο να μελετήσει έξω από την Ελλάδα, αλλά και να αποκτήσει νέες προοπτικές σχετικά με το σχεδιασμό και την κατασκευή.

Τελειώνοντας της σπουδές του γύρισε στην Ελλάδα και δημιούργησε το αρχιτεκτονικό γραφείο ZELIOS art + design για την παροχή αρχιτεκτονικών υπηρεσιών. Λίγα χρόνια αργότερα ανέλαβε ως Διευθύνων Σύμβουλος το εργοστάσιο κατασκευής τζακιών και είδη Barbecue, Θερμοζέλ Α.Ε. Ενώ το 2016 ξεκινάει δύο νέες επιχειρήσεις στο χώρο του design -την DIZE και την Dimitris Zelios– κατασκευάζοντας έπιπλα και διακοσμητικά με βασικό υλικό το μέταλλο.

Η Dize σχεδιάζει και παράγει μεταλλικά διακοσμητικά και χρηστικά μικροαντικείμενα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου www.dize.gr. Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη είτε να επιλέξει από την standard γκάμα προϊόντων της είτε να φτιάξει τα δικά του σχέδια σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και το δικό του γούστο.

Ο Dimitris Zelios είναι μία ομάδα σχεδιαστών με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιο που δραστηριοποιείτε στο χώρο τον επίπλων και κατασκευών ανεξαρτήτως μεγέθους από μία μεγάλη ποικιλία υλικών όπως μέταλλο, ξύλο, γυαλί, plexiglass, μάρμαρο, πέτρα αλλά και ό,τι άλλο χρειαστεί για να παραχθεί ένα προϊόν. Μοναδικές custom made κατασκευές ιδανικές για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό χώρο με δυνατότητα παραγωγής από ένα έως όσα κομμάτια επιθυμείτε.

Επίσης, στον χώρο δραστηριοποίησής του στη Καλαβρούζα Ναυπακτίας εκτός από το εργοστάσιο και την έκθεση των προϊόντων, ο Δημήτρης Ζέλιος έχει δημιουργήσει τον Ελαιώνα του Ζέλιου με 10 πετρόκτιστους ξενώνες, εστιατόριο, γήπεδο τένις, θέατρο 900 ατόμων, βοτανικό κήπο και ένα περιβάλλον που θα σας σαγηνεύσει με την ομορφιά που δένει αρμονικά με τις εμπνεύσεις του αρχιτέκτονα.

Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση

 

    

   

   

    

    

      

      

   


 

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×