Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017

back to all news 4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017
Author: Design Lab
Published:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη απονομή των Hotel Design Awards, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο του 100% Hotel Show. Με ένα πλήθος εκλεκτών καλεσμένων από τον ξενοδοχειακό και αρχιτεκτονικό κλάδο, η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, ενώ η αγωνία διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη την διάρκεια της απονομής.

Τα φετινά Hotel Design Awards παρουσίασε η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου, με δράση σε Ελλάδα και εξωτερικό, η οποία έδωσε τη δική της οπτική στην απονομή, προλογίζοντας την αξία των βραβείων αλλά και αναφερόμενη στο πώς η αρχιτεκτονική μπορεί να ενισχύσει την εξωστρέφεια του Ελληνικού Τουρισμού.

Στα highlights της βραδιάς ήταν και η σύντομη ομιλία του διοργανωτή του 100% Hotel Show, κυρίου Δημήτρη Αντωνάκου, ο οποίος ευχαρίστησε όσους παρακολούθησαν τη διοργάνωση και ενδυνάμωσαν με την παρουσία τους το θεσμό, αλλά και την κριτική επιτροπή των βραβείων, που κάθε χρόνο στηρίζει τη διοργάνωση με αμεροληψία και αντικειμενικότητα.

Τα Hotel Design Awards έφθασαν στην κορύφωση τους με τις απονομές των βραβείων όπου αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του κλάδου, έδωσαν το δικό τους στίγμα κατά την διάρκεια της απονομής.

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×