Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Σεμινάριο MIKOS | ΘΕΜΑ: Ειδικές προδιαγραφές ιματισμού για επαγγελματικούς χώρους και παρουσίαση οίκου PANAZ

back to all news Σεμινάριο MIKOS | ΘΕΜΑ: Ειδικές προδιαγραφές ιματισμού για επαγγελματικούς χώρους και παρουσίαση οίκου PANAZ
Author: Design Lab
Published:

Σάββατο 16 Μαΐου 2015, 19:00

Αίθουσα Δ10, Δεξαμενές Καθαρισμού

Θέμα: Ειδικές προδιαγραφές ιματισμού για επαγγελματικούς χώρους και παρουσίαση οίκου PANAZ

H MIKOS, εισαγωγική ελληνική εταιρεία δραστηριοποιούμενη στο χώρο των υλικών διακόσμησης, όπως κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων και ταπετσαρίες τοίχου, εδώ και 48 πλέον χρόνια, παρουσιάζει τις ειδικές τεχνικές προδιαγραφές που χρειάζεται να διαθέτουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τον ξενοδοχειακό και γενικότερα τον επαγγελματικό ιματισμό.

Πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τα κριτήρια και τις προδιαγραφές των υλικών επαγγελματικού ιματισμού;

Ο τουρισμός αποτελεί βασικό θεματικό άξονα του Design Lab 2015 και ο γρήγορος ρυθμός ανάπτυξης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθιστά ολοένα και υψηλότερη την αναγκαιότητα της σωστής ενημέρωσης για τα κριτήρια με βάσει τα οποία πρέπει να γίνεται η επιλογή των ειδών ιματισμού στα ξενοδοχεία (αντοχή στη χρήση, στον ήλιο, χλώριο, αλμύρα, υγρασία κ.ά.) αλλά και το σημαντικότερο για τις τεχνικές προδιαγραφές που χρειάζονται να πληρούνται προκειμένου να υπάρχει συνέπεια με την νομοθεσία του ευρωπαϊκού δικαίου.

Ποιες είναι οι βασικότερες προδιαγραφές και ποια τα σημαντικότερα πιστοποιητικά αυτών;

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα έννοιες όπως η βραδυφλεγεία, η αντιβακτηριδιακή ή υποαλλεργική προστασία, να ενημερωθεί σχετικά με το πώς συμβολίζονται έτσι ώστε και εύκολα να αναγνωρίζονται, καθώς και για τα ποια είναι τα διεθνώς αναγνωρίσιμα σχετικά πιστοποιητικά. Ειδικά για την κατηγορία των αρχιτεκτόνων, η επαφή με τα πιο πάνω στοιχεία, θα βοηθήσει στην καλύτερη και αρτιότερη προδιαγραφή των απαιτούμενων υλικών σε ξενοδοχειακά, ή άλλου επαγγελματικού χώρου, έργα.

Γιατί η εταιρεία MIKOS συνεργάζεται με τον οίκο PANAZ;

Η MIKOS στην διαρκή προσπάθειά της να εξασφαλίζει την συνεργασία των σημαντικότερων διεθνών οίκων, με τα πιο αξιόπιστα και υψηλότερης ποιότητας υλικά, θα παρουσιάσει και επίσημα την έναρξη συνεργασίας  με τον σπουδαίο Βρετανικό οίκο υφασμάτων, κουρτινών και ταπετσαριών τοίχου επαγγελματικού εξοπλισμού, ΡΑΝΑΖ.

Ο οίκος ΡΑΝΑΖ δραστηριοποιείται στην εν λόγω αγορά από το 1986 και στην διάρκεια των 29 πλέον χρόνων εμπειρίας και τεχνογνωσίας, έχει να επιδείξει την προμήθεια υλικών σε σπουδαία επαγγελματικά έργα σε όλο τον κόσμο (ξενοδοχεία, πλοία, κλινικές, γραφεία), ενώ μεγάλος αριθμός σημαντικών αρχιτεκτονικών γραφείων προδιαγράφουν καθημερινά έργα τους χρησιμοποιώντας επιλογές από την εξειδικευμένη συλλογή του οίκου. Όλα τα προϊόντα του οίκου διαθέτουν πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001.

H χρήση εξειδικευμένων υλικών, ειδικών τεχνικών προδιαγραφών, είναι πλέον απαραίτητη στα επαγγελματικά έργα και η MIKOS σε συνεργασία με τον οίκο ΡΑΝΑΖ σας προσφέρουν εργαλεία για συνολικές προτάσεις διακόσμησης.

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×