Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

MateЯeality | Interiors Οι διπλωματικές εργασίες Interior Architecture του ΑΚΤΟ βρίσκουν την υλική τους έκφραση.

back to all news MateЯeality | Interiors Οι διπλωματικές εργασίες Interior Architecture του ΑΚΤΟ βρίσκουν την υλική τους έκφραση.
Author: Design Lab
Published:

Οι φοιτητές του κολεγίου ΑΚΤΟ έρχονται στο Design Lab και κάνουν τη δημιουργικότητα πράξη. Μέσα από δύο πρωτότυπες εκθέσεις, οι οποίες αναδεικνύουν τη σχέση ανάμεσα στις νέες ιδέες και τα νέα υλικά, το Design Lab Athens 2015 γίνεται πραγματικό εργαστήριο δημιουργικών εφαρμογών, σε συνεργασία με τους εκθέτες!

MateЯeality | Interiors

Οι διπλωματικές εργασίες Interior Architecture του ΑΚΤΟ βρίσκουν την υλική τους έκφραση.

Πέντε απόφοιτοι του τμήματος Interior Architecture του ΑΚΤΟ, εκθέτουν τις διπλωματικές τους εργασίες και επιλέγουν τα υλικά με τα οποία οι ιδέες τους μπορούν να κατασκευαστούν. Οι πέντε διπλωματικές εργασίες, με θέμα την επανάχρηση και αποκατάσταση παλαιών κτιρίων, εκτίθενται σε πινακίδες παρουσίασης και, ταυτοχρόνως, επιλεγμένα μικρά τμήματά τους μπορούν να κατασκευαστούν σε φυσική κλίμακα ως πρωτότυπα, σε συνεργασία με τις εταιρείες.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο Design Lab Athens 2015 έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, να προσεγγίσουν τους πρόσφατους αποφοίτους του ΑΚΤΟ και να τους προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις για τις ιδέες τους, καθοδηγώντας τους στην εφαρμογή.

Η επικοινωνία ανάμεσα στις εταιρείες και τους νέους σχεδιαστές θα έχει γίνει πριν τα εγκαίνια της έκθεσης, ώστε τα πρωτότυπα να έχουν κατασκευαστεί και να μπορούν να εκτεθούν μαζί με τις πινακίδες. Η επιμέλεια της έκθεσης γίνεται από τον καθηγητή του ΑΚΤΟ, Βαγγέλη Κανελλόπουλο.

Materiality, Light and Structure

Οι φοιτητές φωτογραφίας του ΑΚΤΟ βλέπουν τα υλικά αλλιώς!

Έκθεση φωτογραφίας όπου τα υλικά των εκθετών παρουσιάζονται με νέους και απροσδόκητους τρόπους, από 15 φοιτητές φωτογραφίας του ΑΚΤΟ. Λίγες ημέρες πριν τα εγκαίνια του Design Lab Athens 2015, οι νέοι φωτογράφοι φωτογραφίζουν τα εκθέματα που πρόκειται να παρουσιαστούν στην Τεχνόπολη με τρόπο που δεν τα έχει ξαναδεί κανείς!

Τα υλικά γίνονται αφορμή για πρωτότυπη καλλιτεχνική δημιουργία, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι ξεχωριστές υφές, το φως και η κατασκευή. Η αναπαράσταση ξεφεύγει από τις δύο διαστάσεις και μπορεί να περιλαμβάνει μικτές τεχνικές. Η έκθεση φωτογραφίας συμπληρώνει την έκθεση των υλικών και αναδεικνύει απροσδόκητες πτυχές της, μέσα από το δημιουργικό βλέμμα των νέων φωτογράφων. Η επιμέλεια της έκθεσης γίνεται από την καθηγήτρια του ΑΚΤΟ, Χριστιάνα Πετουσάκη.

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×