Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Η UBER σας φέρνει στο ArchiGuide by Design Lab | 28-30 Μαΐου 2016

back to all news Η UBER σας φέρνει στο ArchiGuide by Design Lab | 28-30 Μαΐου 2016
Author: Design Lab
Published:

Η UBER στηρίζει το 1ο ArchiGuide by Design Lab και παρέχει εκπτωτικό κωδικό αξίας 20€ στους νέους χρήστες που θα χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία uberX για να επισκευθούν την έκθεση το τριήμερο 28 έως 30 Μαΐου 2016 

Οδηγίες:

1) Κατεβάστε την εφαρμογή της Uber από αντίστοιχα app stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOSAndroid or Windows.

 2) Δημιουργήστε το λογαριασμό σας εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή προσθέστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο paypal.

3) Χρησιμοποιήστε τον κωδικό “ARCHIDESIGN” για να έρθετε δωρεάν με την υπηρεσία uberX! Ισχύει για 1 δωρεάν μετακίνηση έως 20€.

 *Η προσφορά ισχύει για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν ισχύει για την υπηρεσία uberTAXI.

 

Τι είναι το uberX

Η υπηρεσία uberX αποτελεί τον νέο οικονομικό τρόπο μετακίνησης στην Αθήνα. Μέσω της εφαρμογής Uber,οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καλέσουν ένα αυτοκίνητο με οδηγό από αδειοδοτημένες επιχειρήσεις και να μετακίνηθούν στην Αθήνα γρήγορα, εύκολα και οικονομικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Πρόκειται για μια υπηρεσία μετακίνησης σαφώς πιο προσωπική αφού μπορείς να έχεις τον προσωπικό σου οδηγό με το πάτημα ενός κουμπιού. 

 

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×