Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Design Lab Athens 2015 - Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς Δημιουργούς και Καλλιτέχνες

back to all news Design Lab Athens 2015 - Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς Δημιουργούς και Καλλιτέχνες
Author: Design Lab
Published:

Το Design Lab επανέρχεται στην Αθήνα, στον ιδιαίτερο χώρο της “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, από 15-17 Μαΐου 2015, έχοντας ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να αναδείξει τη δημιουργικότητα και να προβάλλει το έργο των επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου του design (industrial, fashion, painting, jewellery, architecture και art), παρουσιάζοντας μία μεγάλη συλλογή έμπνευσης και ιδεών.

Στα πλαίσια αυτά, και σε συνεργασία με τις πλατφόρμες Archisearch & Living Postcards, σας καλούμε (με εντελώς ανοιχτή θεματολογία) να μας στείλετε φωτογραφίες και προδιαγραφές από κατασκευές σας, installations ή έργα τέχνης, για να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ενσωμάτωσής τους στην υπαίθρια έκθεση που θα στηθεί στα πλαίσια του Design Lab Athens 2015.

Τα έργα πρέπει να πληρούν συνθήκες εξωτερικού χώρου, να είναι «αυτοστήρικτα» και να έχουν μέγεθος που να μην «χάνεται» στον χώρο, ενώ σε όλα θα υπάρχει εμφανής σήμανση με το όνομα του δημιουργού ή του γραφείου που τα έχει κατασκευάσει. Δεν υπάρχει περιορισμός στη θεματολογία, καθώς σκοπός μας είναι η ανάδειξη της έμπνευσης χωρίς όρια και στεγανά. Η συμμετοχή για τις επιλεγμένες προτάσεις θα είναι Δωρεάν.

Κάθε χρόνο, το Design Lab Athens επισκέπτονται πάνω από 15.000 άνθρωποι και οι δημιουργοί που συμμετέχουν τυγχάνουν τεράστιας προβολής. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς, έχουν καταφέρει να συνάψουν επαγγελματικές συμφωνίες.


Για περισσότερες πληροφορίες και για αποστολή των προτάσεών σας (σε μορφή φωτογραφίας ή παρουσίαση σε μορφή ppt, pdf, ή jpgs μαζί με κάποια μικρή περιγραφή), μπορείτε να επικοινωνείτε με το archisearch.gr@gmail.com (με κοινοποίηση στο info@designlabshow.gr) ή τηλεφωνικά στο +30 210 9408714-7.

Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή προτάσεων24 Απριλίου 2015

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×